Arjan Manuels


Naam:
Arjan Manuels
Functie: Accountmanager
Opleiding: IVA Driebergen Business school

Werkomschrijving:

In de wereld van complexe technische vraagstukken op het gebied van machineveiligheid en veilig werken, heb ik mezelf tot doel gesteld het overzicht eenvoudig te houden en daarmee de vertaalslag te kunnen maken tussen uw uitdaging en mijn collega’s binnen ESV, de specialistische CE-Consultants.
De wet- en regelgeving rondom machineveiligheid is in een dermate groot aantal normen voorgeschreven en in beweging bovendien, dat het niet realistisch is deze kennis binnen uw eigen onderneming te brengen, laat staan op peil te houden.
ESV Technisch Adviesbureau, een autoriteit op dit gebied is als geen ander in staat uw vraagstukken te begrijpen en te vertalen naar de wettelijk voorgeschreven oplossing. Wij zijn daarom uw meest voor de hand liggende gesprekspartner en ik nodig u dan ook van harte uit uw vraagstukken in een vroeg stadium bij mij neer te leggen. Een ook voor u passende oplossing is altijd dichtbij!

“Wat mij opvalt, is dat vrijwel elke ondernemer of manager veilig werken hoog op de agenda heeft staan en dit als een vanzelfsprekendheid ziet, maar dat er in de praktijk veel over het hoofd wordt gezien. Een goede RI&E lijkt namelijk eenvoudig maar als je de gevaren niet kunt zien zul je ze ook niet in de RI terugvinden met alle mogelijke gevolgen van dien…”

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251