Arwin Schoon


Naam:
Arwin Schoon
Functie: CE-consultant
Opleiding: MTS & HTS Werktuigbouwkunde
Ervaring:
2016 : CE-consultant
5 jaar: Meettechnicus
1 jaar: CE-consultant
7 jaar: Afdelingshoofd kwaliteitsafdeling
2 jaar: Proces engineer

Werkomschrijving:

Na jaren werkzaam te zijn geweest in onder andere de fijnmechanische industrie, precisie meettechniek en medische technologie, wil ik mijn kennis en kunde nu inzetten voor machineveiligheid. Veiligheid is geen vanzelfsprekendheid, zo heb ik ervaren. Dit komt over het algemeen niet voort uit onwil maar is vaak een gevolg van een gebrek aan kennis over veiligheid, wetgeving en daarbij behorende verplichtingen.
Graag deel ik mijn kennis van de machineveiligheid en ervaringen met u, om samen met u veiligheidstechnische en vooral praktische oplossingen te vinden.

“Bij onveilige situaties worden helaas vaak acties ondernomen die niet voldoende zijn of leiden tot nieuwe risico’s. Een ogenschijnlijk voor de hand liggende oplossing zoals het plaatsen van een afscherming, kan zorgen voor frustraties op de werkvloer. Het gevolg kan zijn dat deze afscherming weer snel wordt verwijderd met de nodige gevolgen. Zorg voor de juiste oplossingen, er zijn over het algemeen genoeg werkbare mogelijkheden. Wij helpen u graag hierbij.”

ESV Technisch Adviesbureau
  • Mercuriusweg 30 - 3771 NC - Barneveld
  • +31 (0)342-424251